Priča o bivšoj ljubavi: Bebi Dol i Massimo

Znate li da su Masimo Savić i Bebi Dol osamdesetih bili zajedno? Nijedno više ne voli da govori o tome, ali vjerovatno su bili najkul par tadašnje scene.

Kako je izgledala ta ljubav, možemo da zamislimo tek iz rijetkih osvrta Masima Savića, novinskih tekstova diskutabilne istinitosti, ali i iz snimka na kojem zajedno pjevaju “Sunce sja, trava miriše”.

Mnogi fanovi komentarišu da se upravo na ovom snimku vidi koliko su zaljubljeni.

Masimo i Bebi Dol zabavljali su se osamdesetih, u vrijeme “novog talasa”, čiji su i sami bili akteri.

“To je bilo jedno vrlo veselo društvo, od otprilike desetak ljudi. I bili smo ludi kao puška, svih deset. Uvek je bilo neke love, nije bilo važno jesam li zaradio ja, ili Bebi, ili neko treći. Živjeli smo na vrlo visokoj nozi sve do rata. Živjeli smo intenzivno, lijepo, uzbudljivo, avanturistički. Nismo tada znali kako je to dobro. I onda smo sve zeznuli. Prestala je kompletna komunikacija, životi idu dalje i to je to”, ispričao je Masimo u intervjuu za magazin Gracia.

Poslije raskida, svako je krenuo svojim putem, a ratno stanje učinilo je distancu među njima još većom i težom. Bebi Dol se, poslije svega, na temu te veze oglašavala tek da bi objasnila medijima da Masimo nije bio ljubav njenog života, a i Masimo je otkrio da “kada se spomenu stare ljubavi, uvek sjeti nekog drugog”, dok su “osamdesete za njega preteški koferi koje stalno mora da nosi sa sobom”.

Ipak, ponekad ne može da pobjegne od pitanja o “stvarima” koje nosi u tim “koferima”, a među njima je i – Bebi Dol.

“U vreme kada smo se zabavljali, Bebica je bila jedna veoma načitana osoba, nabijena kreativnošću, novim saznanjima koje je bila spremna da podeli sa svima. Međutim, svaki umjetnik mora da se dokazuje non-stop i stalno da radi na novim projektima i albumima. Ona je negde stala. Mi smo prekinuli komunikaciju još ‘89, ali pratim sve što se dešava u Srbiji, pratim i serijale ‘Farme’ koji su išli… Jasno, kad muzičar nema dovoljno posla, on će prihvatiti da i na ‘Farmi’ bude”, ispričao je Masimo u svojoj ispovjesti za Blic.

Idi na alatnu traku